Home / Regulament

Regulament

Regulament

Regulament de utilizare chat. Citiți cu atenție și respectați următoarele reguli aplicate în toate camerele de chat. Administratorii își rezervă dreptul de a bana pe oricine cu sau fără motiv, și întotdeauna au ultimul cuvânt! Principala limbă vorbită pe chat și în comentarii este limba română!

Pentru siguranța PC-urilor voastre nu dați ADD la id-uri de facebook s-au la link primit în privat sau pe main, puteți raporta unui Operator s-au intrați pe canalul #Ajutor pentru a raporta acest lucru!

Regulament chat

  • Ascultați întotdeauna opiniile și sfaturile operatorilor, în contextul în care vă privesc.
  • Nu se redau conversații sau fragmente de conversații din ferestrele de privat.
  • Nu vă repetați propozițiile (mai mult de două ori), chiar dacă vi se par importante.
  • Nu se obligă o persoană a purta o discuție pe privat dacă aceasta nu este de acord.
  • Nu trimiteți mesaje private sau invitații la un utilizator fără permisiunea acestuia.
  • Nu purtați și nu trimiteți discuții cu caracter sexual, discriminatoriu sau violent.
  • Nu-i insultați și nu-i jigniți pe ceilalți participanți în camerele chat.
  • Fiecare utilizator de pe acest chat are datoria de a respecta acest regulament de chat.

** Rețineți: în spatele fiecărui nickname se ascunde o persoană și fiecare persoană are o viață particulară. Nu puteți răni pe cineva în viața reală. „Purtați-vă excelent cu ceilalți”.

Hartuirea pe canal nu este tolerată! Nu faceți reclamă altor chat-uri, site-uri sau altor link-uri cu excepția celor cu profile ChatApropo, KiwiIRC sau AndroIRC și celor de YouTube. Nu faceți abuz de smile-uri (abuzul de smile-uri este considerat flood). Dacă vă hartuiește cineva pe camera de privat, ignorați-l. Dacă autorul va continua hartuirea pe canal, acesta va fi tratat ca atare. Regulament și Operatorii sunt aici pentru a monitoriza activitatea pe canal și a asigura confortul utilizatorilor.

Paginile care conțin coduri de activare, crack-uri, hacks, chaturi diverse sau de natură ilegală, inclusiv pagini de download ilegal, precum și alte linkuri spre site-uri de dating sunt interzise.

* Pentru orice reclamație la adresa operatorilor, ne puteți trimite mesaj de pe pagina de Contact.

Echipa Apropo

Injuriilor cât și orice alt gen de expresii vulgare adresate operatorilor sau oricărui utilizator de chat. Poate duce până la interzicerea pe o perioadă nelimitată. Nu insistați pentru a primi access pe CHAT. Acest drept se obține în timp, depinde de vechimea fiecăruia, NU se dă la cerere!!

Regulament și acțiunea operatorilor: Operatorii dispun de posibilitatea de a da Kick sau KickBan și se folosesc de această posibilitate doar atunci când este cazul. Dacă considerați că sunteți nedreptățiți, contactați-ne sau lăsați-ne mesaj pe forumul de ajutor.

* Administratorii sit-ului își rezervă dreptul de a modifica, fără a anunța în prealabil, detaliile acestui regulament. Sugerăm vizitarea periodică a acestuia, pentru a fi la curent cu modificările făcute

Don`t copy text!