Noul Chat Apropo bazat pe vechiul staff Apropo®. Intră alături de noi să cunoști Fete și Băieți!

 

Chat Apropo este un loc unde vă puteți întâlni și cunoaște cele mai comunicative persoane din România. Pe Chat Apropo cu webcam se reinventează distracția și plictiseala dispare.

Siguranța online

Pentru ChatApropo.ro, siguranța userilor este un subiect foarte important. Moderam în mod constant toate #Canalele și limbajul folosit pe site și facem tot posibilul pentru a proteja confidențialitatea și siguranța ta. Totuși, este important sa iți amintim ca aceasta siguranța online este de asemenea responsabilitatea ta. Așadar ai grija și gândește-te înainte de a acționa. Ramai în siguranța! Siguranța Online.

Navighează în siguranța

Siteul Apropo WebChat online oferă un grad mai mare de confidențialitate și de sigurantă decât o conexiune web necriptată. Această tehnologie reduce riscul ca informațiile să fie interceptate și folosite incorect de o tertă parte. Mulți vizitatori ai site-urilor au mai multă încredere să impărtăsească informații personale atunci când știu că folosesc o conexiune SSL.

Cere operator sau admin (VIP)

Dorești să devii administrator sau VIP (ircop) pe camerele de chat de pe ChatApropo.ro? Pentru a putea primi accesul de admin / operator, va trebui să aveți un nickname înregistrat. Mai multe detalii despre cum ați putea deveni operator pe chat-ul nostru veți găsi pe pagina -Cerere operator Chat-. Tot ce trebuie făcut, este să ne spuneți cât mai detaliat despre beneficiile pe care le puteți aduce chat-ului apropo.

Pentru utilizatorii care folosesc mIRC pentru conectare, vă rugăm să utilizați această comandă: /server irc.chatapropo.ro:6667. Vă rugam să verificați periodic pagina noastră de chat deoarece unele informații se pot modifica (precum ip-ul serverului) din motive de securitate.
Don`t copy text!